Itä-Hämeen opistolle uudet, nuorekkaat sivut NettiTiedolta

24.07.2012

NettiTieto mahdollisti Yrityspalvelujärjestelmän avulla luomaan käytännöllisen tavan opiskelijoille ilmoittautua erilaisille opinnoille mm. väylä-/ monimuoto-opinnot, lyhytkurssit, lukio, yliopisto-opinnot  ja kansalaisopisto. Lomakegeneraattori mahdollisti erilaisten lomakkeiden käytön sivuille.  Eri osa-alueet on saatu erottumaan toisistaan erilaista ulkoasua käyttäen. Uuden sivuston ilme perustuu vanhan sivuston ulkoasuun luonnonläheisyytensä ja kartanomaisen ilmeensä puolesta.  Kuvagallerian puolelta voi helposti tutustua opiston visuaaliseen puoleen. Muutoin ulkoasu on suunniteltu nuorekkaaseen, potentiaaliseen opiskelijakuntaan vetoavaksi. Väreissä noudatetaan rakennusten ja luonnon yhteensulavuutta.

Monipuolinen koulutuksen ja hyvinvoinnin keskus luonnonkauniissa kartanomiljöössä sijaitsee lähellä Hartolan keskustaa hyvien liikenneyhteyksien varrella.

Pienen kokonsa ansiosta opisto pystyy tarjoamaan opiskelijalle yksilöllistä ohjausta ja yhteisöllistä tukea opintojen edistämiseksi.

Uutuutena on tänä keväänä tullut kielikurssit ulkomailla periaatteella  - Englanti Englannissa – Espanjaa Espanjassa – Venäjää Venäjällä  - Kiinaa Kiinassa.
 
Lisätietoja

Itä-Hämeen opisto
opisto(at)ihopisto.net
www.ihopisto.net
Puhelin (keskus) (03) 874 740

NettiTieto Oy - NTG Finland
info(at)nettitieto.fi
020 742 1160