Mestarinlupaus takaa perinteiden kunnioitusta

17.07.2012

Vaikka Verhoiluliike Pohjoisaho uudistaa huonekaluja satoja vuosia vanhoja perinteitä kunnioittaen, haluaa NettiTieto luoda näyttävyyttä nettisivujen ilmeisiin viimeisimpien trendien mukaisesti. Huolella suunnitellut kotisivut takaavat, yrityksen löydettävyyden ja tunnettavuuden tuleville vuosille.

Anne Pohjoisahon verhoiluliikkeessä uudistuvat arvohuonekalut entiseen loistoonsa, alkuperäistä rakennetta ja materiaaleja kunnioittaen tuleville vuosi sadoille. Annen materiaaleina ovat perinteinen juuttikangas, meriheinä ja satulavyö. Käytössä olevat perinteikkäät työtavat ovat lähtöisin jo 1800-luvulta.

Mikäli sinulta löytyy nurkista jo parhaimmat päivät nähneitä huonekaluja, kannattaa varmistaa millainen tulevaisuus niillä voisi vielä olla.
 


 

Lisätietoja

Verhoiluliike Pohjoisaho
www.verhoilupohjoisaho.fi
Puh 0400 429 345 tai pohanne(at)gmail.com

NettiTieto Oy - NTG Finland
info(at)nettitieto.fi
020 742 1160