Kimalletta arkeen NettiTiedon avustuksella

16.07.2012

Kouvolalainen hemmottelupalveluiden tarjoaja HiusStudio Glow haki sivujensa ilmeeseen särmikkyyttä ja trendikkyyttä, ja tässä parhaiten osasi auttaa NettiTiedon nuorekas tiimi. Laajasta Yrityspalvelujärjestelmän tuotevalikoimasta he valitsivat NettiBusiness Plus -paketin, jonka monipuoliseen rakenteeseen on helppo luoda juuri oman näköiset sivut. Hallintaliittymä mahdollistaa sen, että HiusStudion on kätevä myös jatkossa käydä päivittämässä muuttuvat tuotteet, palvelut ja asiakkaiden kannalta tärkein eli palveluiden hinnat ajan tasalle ilman ulkopuolisen apua.

HiusStudio Glown kattavasta tarjonnasta löydät ammattitaitoiset kampaamopalvelut, meikkaukset sekä taidokkaat kynsien koristelut, joista löytyy hyviä esimerkkejä sivustolle lisätystä kuvagalleriasta. Ajankohtaisia tarjouksia on helppo seurata sivuston uutiset välilehdeltä, jonne tiedotettavat asiat on helppo lisätä hallintaliittymästä käsin parilla klikkauksella.

Hiustudio Glow:n nettisivut löydät osoitteesta www.hiusstudioglow.fi

Varaa aikasi hemmotteluun 05 388 8151 tai laita sähköpostia info(at)hiusstudioglow.fi.
Haluatko sinäkin säihkettä sivustoosi? Ota heti yhteyttä NettiTietoon info(at)nettitieto.fi!