Tilitystä ja Yritystä

15.07.2012

Tili- ja Yrityspalvelu Tarja Jurvanen toimii Varkaudessa. Se tarjoaa kirjanpito- ja tilinpäätöspalveluja. Yritys panostaa ammattitaitoiseen ja henkilökohtaiseen palveluun. Tämä näkyy myös nettisivustossa. Yhteystiedot on helposti saatavilla omalla välilehdellään. Sivut ovat muutenkin yksinkertaiset ja selkeät, eli käyttäjäystävälliset. Räätälöity pohja tekee sivustosta kuitenkin persoonallisen. NettiTiedossa suunniteltiin sopiva layout, joka välittää yrityksen viestiä. Sivuilla on lisäksi käytössä Uutiset – moduuli. Uutiset päivittyvät etusivulle ja siirtyvät sitten uutisarkistoon, josta niitä voi käydä lukemassa myöhemminkin. Sivut toteutettiin Yrityspalvelujärjestelmällä. Se on helppokäyttöinen editori, jolla jokainen osaa tarvittaessa päivittää sivunsa.
 

Lisätietoja

Tili- Ja Yrityspalvelu Tarja Jurvanen

www.tili-jayrityspalvelu.fi
info(at)tili-jayrityspalvelu.fi
017 366 9205

NettiTieto Oy - NTG Finland
info(at)nettitieto.fi
020 742 1160