Laadukasta nokkosta suoraan luonnosta

11.07.2012

NTG Verkkokauppa toimii Osuuskunta Ärmätin nokkoskauppa.fi:n teknisenä alustana. Nokkosen vihreän verkkokaupan ulkoasu on suunniteltu yhteistyössä asiakkaan toiveiden mukaisesti. Nokkoskaupassa navigointi on selkeää ja hakutoiminnolla voi hakea etsimäänsä tuotetta nopeasti. 

Verkkokaupan pohjalle valittu NTG Verkkokauppa mahdollistaa tuotteiden hallinnan mistä päin maailmaan tahansa ja kaupanteko sujuu kuin itsestään helppokäyttöisen käyttöliittymän kautta. Järjestelmässä on mahdollisuus varastonhallintaan ja rajapinnat mm. Matkahuoltoon, Itellan Prinettiin ja Suomen Verkkomaksuille. Kaikki rajapintamahdollisuudet varmistavat, että verkkokaupassa on helppo asioida, mutta myös sen, että tilaukset pysyvät hallinnassa ja toimitukset sujuvat.  

Lisätiedot

Osuuskunta Ärmätti
matti.veijola(at)armatti.fi
040 718 0547

NettiTieto Oy
020 742 1160
info(at)nettitieto.fi