Apua pihasuunnitteluun NettiTieto Oy:n yrityspalvelujärjestelmän tuottamalta sivustolta

03.07.2012

NettiTieto Oy on yhdessä asiakkaan kanssa  luonut yksilöllisen houkuttelevan, lämminsävyisen, raikkaan sivuston auttaakseen asiakasta luomaan  juuri  sen oman halutun näköisen pihapiirin. Luotettava, palveleva ja asiakaslähtöinen sivusto löytyy osoitteesta www.pihasuunnittelupirkkotikka.fi

Suunnitteletko kaunista ja helppohoitoista, toimivaa pihaa uuteen, tulevaan pihaasi uuden kotisi ympärille vai kaipaako vanha puutarhasi tai pihasi jotain uuttaa ilmettä tai toimivuutta. Ota yhteyttä pihasuunnittelijaan ja toiveesi toteutuu.  Pihasuunnittelijan avulla pihasi saa uuden haluamasi ilmeen.
Parhaan hyödyn ja lopputuloksen saa, kun pihasuunnitelma tehdään samaan aikaan muiden suunnitelmien kanssa.Lisätiedot

Pihasuunnittelu Pirkko Tikka
info(at)pihasuunnittelupirkkotikka.fi
050 345 7796

NettiTieto Oy
info(at)nettitieto.fi
020 742 1160