Kuopiolainen Saunasatama loi näyttävän käyntikortin nettiin

29.06.2012

Kuopiolainen Saunasatama avasi nettiin tietopaketin palveluistaan, ja valitsi verkossa toimivan käyntikorttinsa tekijäksi NettiTiedon ammattilaiset. Yrityspalvelujärjestelmän edullinen perustuote EasyWeb mahdollistaa yrityksen palveluiden ja yhteystietojen helposti saatavuuden vain yhden klikkauksen päähän.

Saunasatama tarjoaa loistavan kokous- ja saunatilan tilaisuuksien järjestäjille sataman läheisyydestä, vain kävelymatkan päässä Kuopion torilta. Avoimelta kattoterassilta aukeaa näkymä kauniille Kallavedelle, ja tilojen keskeinen sijainti mahdollistaa myös illan vieton jatkumisen pitkälle yöhön.
Vuokraajilla on mahdollisuudet järjestää omat tarjottavat keittonurkkauksessa tai tilata herkut suoraan ravintolan keittiöstä varauksen yhteydessä. Tilat soveltuvat 10-15 hengen porukalle ikään katsomatta.

Saunasataman nettisivut löydät osoitteesta www.saunasatama.fi

Lisätietoja arkisin klo 8-15 numerosta 050 313 4840 tai muuna aikana 044 564 5526. Voit laittaa myös sähköpostia info(at)saunasatama.fi

Mikäli haluat yrityksellesi näyttävän käyntikortin verkkoon ota yhteyttä NettiTietoon info(at)nettitieto.fi tai soita 020 742 1160.