Kampaamotukku Palmikko avasi verkkokaupan

28.06.2012

Kampaamoalan tukkuliike Kampaamotukku Palmikon verkkokaupasta tilaat helposti, nopeasti ja edullisesti kaikki tarvitsemasi hiuskosmetiikan, tarvikkeet ja kalusteet.

Verkkokaupan ulkoasu on räätälöity yrityksen toiveiden mukaisesti, sivuilla navigointi on selkeää ja tuotteet löytyvät helposti. Yrityksellä on käytössä myös Kassaratkaisu. Kampaamotukku Palmikko toivottaa tervetulleeksi ostoksille osoitteeseen www.palmikko.fi

Lue lisää Kassaratkaisusta osoitteesta www.kassaratkaisu.fi

Verkkokauppa on helppo päivittää mistä tahansa. Riittää, että käytössä on tietokone ja internet-yhteys. Asiakas voi maksaa ostokset turvallisesti verkkomaksulla. Alustana käytetty NTG Verkkokauppa taipuu useisiin eri lisätoimintoihin, sillä sen voi halutessaan yhdistää esimerkiksi Laskutusjärjestelmään, Prinettiin tai Matkahuoltoon. 

Lisätiedot

Kampaamotukku Palmikko Oy
puh. 010 219 4888
tampere(a)palmikko.fi

NettiTieto Oy
020 742 1160
info(at)nettitieto.fi