Bileet pystyyn SupersonicBandin kanssa

25.06.2012

Supersonic tarjoaa takuuvarmat bileet Suomen joka kolkassa englanninkielisillä rock-, pop-, ja diskoklassikoilla, tämän päivän uusia hittejä unohtamatta. Bändin vahvuuksia ovat raudan kova ammattitaito, savolainen kiero huumori ja lauluvoima: naiskauneutta tarjoilevan solistin lisäksi myös bändin soittajapoijat saattavat silloin tällöin ilahduttaa yleisöä omilla soolobiiseillään. Ja ne stemmathan pölähtää!

Jotta entistä useampi löytäisi bändin, päättivät he avata laadukkaat sivut NettiTiedon kanssa yhteistyössä. Bändi halusi sivustolleen yksilöllisen layoutin. Sivut tehtiin Yrityspalvelujärjestelmän avulla. Editorilla sivuja on helppo päivittää. Kun sivuston pohja on valmis ja tekstit paikoillaan, on niiden päivittäminen itse yksinkertaista.



 

Lisätiedot

Supersonic Band
info(at)supersonic-band.com
www.supersonic-band.com

NettiTieto Oy
info(at)nettitieto.fi
020 742 1160