Kun tarvitset apua lain koukeroissa

18.06.2012

Jotta yrityksen ammattitaito ja laatu olisi heti aistittavissa sivustolle tultaessa, valitsi Asianajotoimisto Markku Nykänen Ky NettiTiedon tekemään sivuilleen sen ansaitsemat raamit. Valitsemalla 6 sivua käsittävän EasyWeb Pro paketin, Nykänen varmisti sivustonsa monipuoliset mahdollisuudet kertoa palveluista, historiasta sekä tietenkin tärkeimmät yhteystiedot siististi jaoteltuina omille sivuilleen.

Valittuun pakettiin sisältyy myös räätälöity ulkoasu, jonka ansioista sivuista tulee juuri sellaiset kuin halutaan. Ja apuna suunnittelussa on tietenkin ammattitaitoiset graafikot, jotka yhdessä asiakkaan kanssa hiovat sivut yrityksen tyyliin sopivaksi.

Markku Nykänen haluaa sivustolla tuoda esille laajan osaamisensa, joka takaa ettei ammattitaitoa kiperimmissäkään tapauksissa puutu. Toimistossa hoituvat kaikki siviiliasioihin, sopimuksiin kuin rikos- ja hallintoasioihin liittyvät tapaukset, joten ota yhteyttä ennen kuin on liian myöhäistä.

Mikäli kimurantti tilanne iskee apuna on Asianajotoimisto Markku Nykänen Ky, www.asianajotoimistonykanen.fi!
 

Ota yhteyttä
Asianajotoimisto Markku Nykänen Ky 
markku.nykanen(at)aatsto.inet.fi tai soita 017 287 2725!

Myös NettiTiedolta saat ammattitaitoista apua kaikkiin internetin ongelmiin!
info(at)nettitieto.fi tai 020 742 1160