Hittituotteet helposti netistä

15.06.2012

Shoppaamaan.fi-verkkokaupan valikoimista löytyvät vaatteet, asusteet, sisustustuotteet, kosmetiikka ja paljon paljon muuta. Tutustu shoppailijan taivaaseen osoitteessa www.shoppaamaan.fi

NTG Verkokaupan avulla yritys laajentaa markkina-aluettaan hetkessä saavuttaen samalla uutta asiakaskuntaa. Internetin välityksellä voidaan tarjota tuotteita ja palveluita kustannustehokkaasti ja maailmanlaajuisesti ympäri vuorokauden, vuoden jokaisena päivänä, mikä myös vapauttaa henkilöresursseja muihin työtehtäviin. Verkkokaupan perustaminen on nopeaa ja vaivatonta, eikä se vaadi suuria investointeja. NTG Verkkokauppa sisältää kaikki tarvittavat elementit nettikaupan perustamiseen, lue lisää »

Asiakkaat voivat tilata yrityksen tuotteita mistä ja milloin vain verkkokaupan avulla. Helppokäyttöisen hallintaliittymän ansiosta järjestelmä on erittäin nopea ottaa käyttöön. Verkkokauppa tuottaa automaattisesti asiakasrekisterin, jonka avulla asiakastiedot pysyvät ajan tasalla. Tuotetiedot voivat olla monipuolisia ja sinne voi lisätä useita kuvia. 

Lisätiedot

Shoppaamaan.fi
asiakaspalvelu(at)shoppaamaan.fi

NettiTieto Oy
020 742 1160
myynti(at)nettitieto.fi