Restop Oy:n ravintola tarjonta nyt netissä

13.06.2012

Sotkamolainen Restop Oy toi ravintoloidensa monipuolisen tarjonnat nyt myös nettiin, käyttäen hyväkseen NettiTiedon NettiBusiness pakettia. Räätälöity ulkoasu takaa näyttävän sivustokokonaisuuden asiakkaan toiveiden mukaisesti, ja päivitykset on helppo tehdä hallintaliittymän kautta jatkossa ilman ulkopuolisen apua. Restop varmisti ammattitaitoisen jäljen myös käyntikortteihin tilatessaan ne suoraan NettiTiedolta. Kun logot ja tyyli on jo NettiTiedon mainostoimiston tiedossa, on lisäpalvelut kuten painotuotteet helppo hankkia samasta paikasta.

Sivustoilta löytyy laaja tapahtumakalenteri molempiin Restop Oy:n ravintoloihin, niin Messiin kuin Kantikseen, ja monipuoliset aukioloajat. Ravintolan kutsuva ja kotoinen ilmapiiri on aistittavissa sivustolta löytyvästä kuvapaketista, jonne yritys voi lisätä parhaimpia otoksiaan niin halutessaan.
Ruokailijoita silmällä pitäen sivulta löytyvät niin Messin viikottain vaihtuvat lounaslistat, a la carten maukkaat annokset kuin Kantiksen laadukas pubi-ruoka tarjonta pikku nälkään.

Ravintola Kantiksen nettisivut löydät osoitteesta www.ravintolakantis.fi ja Ravintola Messin nettisivut osoitteesta www.ravintolamessi.fi

Mikäli kysyttävää heräsi esimerkiksi tilojen vuokrauksesta kokous tai juhlakäyttöön soita Messiin 08-666 0600 tai 050 596 0780/ Juho Härkönen tai Kantikseen 08 666 0066 tai 040 503 7143/Kari Korhonen!
 

Lisätietoja

NettiTieto Oy – NTG Finland

info(at)nettitieto.fi
020 742 1160