Satulavyö laajensi palveluitaan

11.06.2012

Satulavyö laajensi palveluitaan ja avasi uuden verkkokaupan. Verkkokaupasta löytyvät varusteet ja tarvikkeen niin ratsastajalle kuin hevoselle.

Verkkokaupan ulkoasu myötäilee Satulavyön nettisivuja. Verkkokaupan etusivun vaihtuva kuvasarja houkuttelee tutustumaan verkkokauppaan tarkemmin. Verkkokaupan löydät osoitteesta ratsastustarvike.satulavyo.fi

Verkkokauppa on helppo päivittää mistä tahansa. Riittää, että käytössä on tietokone ja internet-yhteys. Ostokset voi maksaa verkkomaksulla tai noutaa tuotteet paikan päältä myymälästä Kuopiosta. Alustana käytetty NTG Verkkokauppa taipuu useisiin eri lisätoimintoihin, sillä sen voi halutessaan yhdistää esim. Laskutusjärjestelmään, Prinettiin tai Matkahuoltoon tai vaikkapa Kassajärjestelmään. 

Lisätiedot

Satulavyö
017 262 0977
posti(at)satulavyo.fi

NettiTieto Oy
020 742 1160
myynti(at)nettitieto.fi