Sinisenä kimaltava Saimaa on suomalaista järviluontoa parhaimmillaan

31.05.2012

Saimaan Vuokravenhon veneet ja kanootit löytyvät nyt helposti netistä. Varausjärjestelmän kautta varaaminen on helppoa. Varausjärjestelmästä veneilijä löytää myös muuta tarpeellista tietoa aina tilanteen vaatiessa.

Varausjärjestelmän avulla vuokrattavien kohteiden vuokraaminen ja niiden hallinta helpottuu merkittävästi. Asiakas voi Internetistä katsoa kuvia ja tarkempia tietoja kohteista, joista hän on kiinnostunut. Lisäksi hän pystyy katsomaan kohteiden varaustilanteen, ja lähettämään varauspyynnön varausjärjestelmän kautta eteenpäin. Veneen tai kanootin voi varata helposti haluamakseen ajaksi. Turhat tiedustelut ja paperiset varauslaput jäävät historiaan, kun kaikkien varattavien kohteiden hallinta tapahtuu näppärästi samasta paikasta, mistä vaan, missä on tietokone ja Internet – yhteys. 

Lähde veneilemään Saimaalle osoitteen www.saimaanvuokravenho.fi kautta.
 

Lisätiedot

Saimaan Vuokravenho Oy
+358 400 673 055
vuokravenho(at)saimaacharter.com

NettiTieto Oy - NTG Finland
myynti(at)nettitieto.fi
020 742 1160