Heinämestarit netissä

29.05.2012

Heinämestareiden sivut on tehty Yrityspalvelujärjestelmän helppokäyttöisellä editorilla. Sivuja on yksinkertaista päivittää itse. Ohjelmointitaitoja ei tarvita, perustaidot tekstinkäsittelystä riittävät. Näyttävyyttä sivuille lisättiin vaihtuvan kuvan eli slideshown avulla. Sivuilta löytyy myös yhteydenottolomake, jonka avulla voi joko ostaa tai myydä tuotteita, esimerkiksi kuivaheinää.

Heinämestarit on hevosheinän ja – rehun tuotantoon erikoistunut tuottajaryhmä. Se toimii Itä- ja Keski-Suomen sekä Pohjanmaan alueella. Yrityksen välittämiä tuotteita ovat kuivaheinä, säilöheinä, muut rehut sekä kuivikkeet.

Lisätietoja

Maaseudun yrityspalvelut Timo Alatalo Oy
heinamestarit(at)heinamestarit.fi
0400 345 974

NettiTieto Oy - NTG Finland
info(at)nettitieto.fi
020 742 1160