Merellä MereTekin tapaan

18.05.2012

Tampereelta käsin toimiva Meretek Oy valitsi logonsa ja nettisivujensa suunnittelijaksi NettiTiedon. Logolta toivottiin yksinkertaisuutta sekä yritystunnusta, joka liittäisi yritysnimen sen toimialaan.

Itse nettisivut muistuttavat merenkäynnin kirjaa. Sivuston ylälaitaan sijoitettu logo sopii kauniisti kuvan meren aallokkoon. Lokikirjamainen tekstinasettelu ja tila sekä kevyt pintastruktuuri sivuston taustassa viimeistelee yksinkertaisen ja selkeän tunnelman.

NettiTieto luo tunnelmia asiakkaan toiveiden mukaan. Nettisivuja on moneen lähtöön, joten omaan ilmeeseen kannattaa panostaa – ja erottua kilpailijoista positiivisesti.

Ota yhteyttä myyntitiimimme ja kysy lisää!

Lisätietoja

MereTek Oy
040 738 3073

NettiTieto Oy - NTG Finland
info(at)nettitieto.fi
020 742 1160