Maalausliike Veikko E. Niemisen värit Internettiin maalattiin Yrityspalvelujärjestelmän avulla

18.05.2012

Maalausliike Veikko E. Nieminen valitsi nettisivujensa suunnittelijaksi ja toteuttajaksi NettiTiedon. Uuden sivuston ulkoasu suunniteltiin ja upotettiin paikoilleen Yrityspalvelujärjestelmään.

Yrityspalvelujärjestelmä mahdollistaa sivujen kuvien, tekstien, linkkien, videoiden ja flashien päivitykset omalta kotikoneelta käsin. Omien nettisivujen muutokset onnistuvat helppokäyttöisen sivueditorin avulla. Näin ollen kotisivujen tiedot pysyvät aina ajan tasalla.

Yrityspalvelujärjestelmä soveltuu mille tahansa toimijalle, seuralle, yritykselle tai yksityishenkilölle toimialaan katsomatta. Lisää potkua sivut saavat lisämoduuleista, kuten kielituesta, Intranetistä tai verkkokaupasta.

Lisätietoja

Maalausliike Veikko E Nieminen
veikko.e.nieminen(at)phnet.fi
0400 771 994

NettiTieto Oy - NTG Finland
info(at)nettitieto.fi
020 742 1160