SLH nettiin

16.05.2012

Suomen Liikunta ja Hyvinvointi Oy avasi sivunsa nettiin. Sivujen julkaisualustana toimii Yrityspalvelujärjestelmä. Kun NettiTiedolla on luotu perusta sivustolle, on sen päivittäminen helppoa YPJ:n avulla.

Suomen Liikunta ja Hyvinvointi halusi sivuilleen räätälöidyn ulkoasun. Sivun layout suunniteltiin yrityksen tarpeisiin sopivaksi. Käytetyt värit ovat raikkaat ja toimialaan sopivat. Yritys tarjoaa sivuillaan paljon myös yleisesti liikuntaan liittyvää tietoa yrityksen palveluihin liittyvän tiedon lisäksi, joten navigointipalkit sekä ylä- että vasemmassa reunassa olivat tarpeen.

Suomen Liikunta ja Hyvinvointi Oy tarjoaa liikuntakursseja. Yrityksen toiminta käynnistyi tammikuussa 2012. Selkeät nettisivut auttavat luomaan mielikuvaa yrityksestä. Myös hakukonenäkyvyys on tärkeää toimintaa käynnistettäessä.

Lisätietoja

Suomen Liikunta ja Hyvinvointi Oy
info(at)suomenliikuntahyvinvointi.fi
040 824 7578

NettiTieto Oy - NTG Finland
info(at)nettitieto.fi
020 742 1160