Haukipilkit Kaimaani-Uistimelta

16.05.2012

Vuodesta 2008 alkaen Kaimaani-uistin on valmistanut kestäviä ja kaloja mukaansa houkuttelevia pilkkejä Suomen kalavesille. Talvikalastukseen erikoistunut mallisto löytyy nyt myös uusilta, yritykselle suunnitelluilta nettisivuilta.

Sivuston ulkoasusta asiakkaalla oli jo valmiiksi visio, jota jatkojalostettiin NettiTiedon Mainostoimistopalveluiden voimin. Sivustolle sijoitettiin tuotetietoja, kuvagalleria sekä tietenkin yhteydenottolomake, jota kautta uistimista voi pyytää lisätietoja tai tarjousta.

Sivut on toteutettu Yrityspalvelujärjestelmän avulla. Niinpä niiden päivitys on helppoa, ja kun uusia malleja tulee markkinoille, voi niistä lisätä tiedot saman tien Internetin omalle ilmoitustaululle – omille nettisivuille.

Lisätietoja

Kaimaani- Uistin
info(at)kaimaaniuistin.fi
050 354 8595

NettiTieto Oy - NTG Finland
info(at)nettitieto.fi
020 742 1160