Hitsauksen ja koneasennuksen ammattilainen Asennus Virtamo Oy asennettiin Internettiin

11.05.2012

Lohjalla sijaitsevan Asennus Virtamo Oy:n voi nyt löytää mistä päin Suomea tai muuta maailmaa tahansa. Näyttävät ja hakukoneystävälliset kotisivut mainostavat yrityksen palveluja silloinkin, kun kipinät eivät työhallissa lennä.

Asennus Virtamo Oy:n kotisivut rakennettiin Yrityspalvelujärjestelmän päälle. Suomenkielinen julkaisualusta antaa hakukonenäkyvyydellä hyvät lähtökohdat. Sivujen tekstiä, kuvia, linkkejä, videoita, flasheja jne. pääsee milloin tahansa päivittämään itse sivujen hallintaliittymän kautta.

Lisämoduulien avulla sivuille saadaan lisätoimintoja. Mm. Intranet ja kielituki antavat yritystoiminnalle uusia mahdollisuuksia myös netissä.

Lisätietoja

Asennus Virtamo Oy
info@asennusvirtamo.fi
0500 778 350

NettiTieto Oy - NTG Finland
info(at)nettitieto.fi
020 742 1160