NettiTieto suunnitteli Maarakennus Saloselle kotisivut

10.05.2012

Maarakennus Salonen Oy on alunperin perustettu vuonna 1969. Yrityksen palveluihin kuuluu esimerkiksi vesieristysten, salaojien ja kaivojen teko. Katujen ja pihojen puhdistus harja-autolla sekä purunimu kuuluvat palvelutarjontaan. Tiivistetysti työn kuvaan kuuluu kaikenlaiset piha- ja viemäröintiurakat.

Sivut toteutettiin Yrityspalvelujärjestelmällä. Yrityspalvelujärjestelmän ideana on, ettei sivujen tekoon vaadita ohjelmointitaitoja, vaan peruskäyttötaidolla pärjää. Sivujen ilme räätälöitiin NettiTiedossa yritykselle sopivaksi. Väriksi valikoitui keltainen, jota tehostettiin mustalla. Sivusto on selkeä ja toimiva kokonaisuus, mikä edistää positiivisen mielikuvan syntymistä ennen yhteydenottoa yritykseen. Sivuille on liitetty yhteystietojen lisäksi lomake yhteydenottoa varten.

Lisätietoja

Maarakennus Salonen Oy
toimisto(at)maarakennussalonen.fi
017 822 678

NettiTieto Oy - NTG Finland
info(at)nettitieto.fi
020 742 1160