Jos visuaalista näkemystä on mutta nettisivujen taustatekniikka puuttuu…

10.05.2012

Aina ei tarvitse ottaa koko pakettia, vaan jokin tietty osa tai elementti saattaa riittää. NettiTieto ei ole yksioikoinen toimittaja, vaan meiltä voit yhdistellä itsellesi sellaisen palvelupaletin, joka palvelee sinun tarpeitasi parhaiten.

Näin tehtiin Viljelijän Konemessut -sivuston kanssa. Nettisivun valmis ulkoasu toimitettiin NettiTiedolle, ja me upotimme sen paikoilleen käyttövalmiiseen julkaisualustaan. Julkaisualustan avulla sivujen tekstiä, kuvia, linkkejä, bannereita ym. pääsee päivittämään koska tahansa itse.

Jos sinulta löytyy visuaalista osaamista, mutta taustatekniikka puuttuu, ota yhteyttä meihin. Katsotaan miten voimme palvella sinua parhaiten!

Lisätietoja

Viljelijän konemessut
050 533 2599

NettiTieto Oy - NTG Finland
info(at)nettitieto.fi
020 742 1160