Lakiasiaintoimisto Hakola Oy:n palvelut löytyvät nyt myös Internetistä

09.05.2012

Mikko Hakolan Lakiasiantoimisto Hakola Oy:n toimipisteet löytyvät Kuopiosta ja Tampereelta. Palvelut kuitenkin löytyvät mistä päin tahansa, sillä Internet on aina auki ja sivut löytyvät kellonaikaan katsomatta.

Sivujen julkaisuun käytettiin Yrityspalvelujärjestelmää. Ulkoasu valittiin valmiiden pohjien joukosta. Hillitty harmaa yhdessä alaan liittyvän kuvituksen kanssa antaa sivustolle asianmukaisen värityksen ja ilmeen.

Yrityspalvelujärjestelmän avulla voi  tehdä juuri sellaiset sivut kuin haluaa: Perussivustoa voi vauhdittaa vaikkapa verkkokaupalla, kielituella tai intranetillä.

Lisätietoja

Lakiasiaintoimisto Hakola Oy
mikko.hakola(at)lakihakola.fi
050 5874 371

NettiTieto Oy - NTG Finland
info(at)nettitieto.fi
020 742 1160