Sinisen säkenöivä Camet Markkinointi sai värinsä NettiTiedosta

08.05.2012

Tuotesuunnittelua, valmistuksen suunnittelua ja tuotantokapasiteettia metalliteollisuudelle tarjoava Camet Markkinointi on Turengista käsin toimiva yritys. He valitsivat logon, käyntikortin ja nettisivujen suunnittelijaksi NettiTiedon, joka tarttui haasteeseen ammattilaisen elkein.

Asiakkaan toiveiden pohjalta toteutettiin sinisen metalliset sivut, jotka tukevat luotua yrityskuvaa mallikkaasti.

Sivujen pohjana on käytetty Yrityspalvelujärjestelmää. Jokaiseen Yrityspalvelujärjestelmäpakettiin kuuluu olennaisena osana myös omaan www-osoitteeseen sopiva sähköpostitili. Sähköposti luo toiminnalle vakuuttavuutta, ja toimii ilmaissähköposteja varmemmin. Sähköposti on arkipäiväinen työnteon väline, joten myös sen osoitteeseen kannattaa kiinnittää huomiota.

Lisätietoja

Camet Markkinointi
sähköposti kari.marttinen(at)camet.fi
044 260 0332

NettiTieto Oy - NTG Finland
info(at)nettitieto.fi
020 742 1160