Tältä näyttää Hämeen TiliDiili Oy

07.05.2012

Tilitoimistopalveluihin erikoistunut Hämeen TiliDiili valitsi yrityskuvasuunnittelijakseen NettiTiedon.

Suunnittelu toteutettiin tiiviissä yhteistyössä yrittäjän itsensä kanssa. Logon ja käyntikorttien lisäksi yritykselle suunniteltiin sen palveluihin sopiva nettisivujen lay-out ja julkaistiin uunituoreet sivut Yrityspalvelujärjestelmän avulla.

Yrityspalvelujärjestelmän ehdoton etu on se, että sivuilla olevia tietoja pääsee päivittämään koska tahansa. Kuvat, tekstit, linkit ja videot vaihtuvat sivueditorin näppäinten avulla ilman mitään ohjelmointitaitoja.

Tutustu TiliDiilin sivuihin tästä ja ota NettiTietoon yhteyttä, kun tarvitset kohennusta yrityksen ilmeeseen.

Lisätietoja

Hämeen TiliDiili Oy
arja.oksanen@hameentilidiili.fi
044 070 5165

NettiTieto Oy - NTG Finland
info(at)nettitieto.fi
020 742 1160