Imatran Arkkitehtuuritoimiston sivut suunniteltiin ja julkaistiin NettiTiedon toimesta

07.05.2012

Imatran Arkkitehtuuritoimisto, IM-ARK, on Imatralta käsin operoiva pitkän linjan toimija. Toimivia rakenteita ja selkeitä elementtejä innovoiden yritys tarjoaa rakennus-, kaupunki-, korjaus-, sisustus- ja hankesuunnittelua.

Yrityksellä oli jo valmiiksi ajatus siitä, millaiset sivut he haluavat. NettiTiedossa jalostettiin idea www-maailmaan sopivaksi, ja julkaistiin sivut.

Sivujen pohjana käytettiin Yrityspalvelujärjestelmää. Järjestelmä mahdollistaa sivujen päivittämisen vaikkapa kotikoneelta käsin. Internetyhteys ja tietokoneen peruskäyttötaidot riittävät, sillä hallintaliittymä on suomenkielinen ja helppokäyttöinen.

IM-ARK:in sivustolla on käytössä myös kuvagalleria. Lisämoduulien avulla perussivustolle saadaan helposti lisää ilmettä ja toiminnallisuutta. Muita lisämoduuleja ovat mm. verkkokauppa, kielituki, Intranet ja tapahtumakalenteri.

Tutustu IM-ARK:in sivuihin tästä

Lisätietoja

Imatran Arkkitehtuuritoimisto Lempinen ja Partinen
info(at)im-ark.fi
05 472 4455

NettiTieto Oy - NTG Finland
info(at)nettitieto.fi
020 742 1160