Sataman Tilataksi Ky:n nettiin kyyditti NettiTieto

04.05.2012

NettiTiedon asiakkaat saavat nettisivut valmiiksi rakennettuna. Asiakkaamme vastuulle jää vain valinta siitä, millaiset hän haluaa.

NettiTiedon Mainostoimistopalvelut suunnittelu Sataman Tilataksi Ky:n nettisivujen uuden ilmeen. Väritykseen toivottiin samoja sävyjä ja suhteita kuin yrityksen logossa ja taksiajoneuvojen väreissä on: Tummaa punaista, kultaista ja tummaa harmaata.

Sivut valmistuivat NettiTiedon ammattilaisten käsissä. Asiakas pääsee kuitenkin itse päivittämään sivujen tekstiä ja kuvia, mikäli esimerkiksi yhteystietoihin, palveluihin tai taksikalustoon tulee muutoksia.

Yrityspalvelujärjestelmän avulla julkaisut sivut on helppo pitää aina ajan tasalla. Hallintaliittymän käyttöön riittävät tietokone, Internetyhteys ja perustekstinkäsittelytaidot. Lisämoduulien avulla sivustolla voi tehdä kauppaa, esitellä laajasti kuvamateriaalia tai jakaa tietoa rajatusti Intranetin avulla.

Lisätietoja

Sataman Tilataksi Ky
sataman.tilataksi(at)dnainternet.net
044 560 3325

NettiTieto Oy - NTG Finland
info(at)nettitieto.fi
020 742 1160