Jos visuaalista ideaa riittää, mutta toteuttaja puuttuu, ota avuksi NettiTieto!

04.05.2012

Joskus nettisivuilme on jo valmiina tai ideoita siihen riittää. Toteuttaja kuitenkin puuttuu. NettiTiedon nettisivut taipuvat monenlaisiin visioihin, ja etsimme mielellämme tavan toteuttaa kaikenlaisia visioita.

Paakkilan Konepaja Oy:n ulkoasu oli jo valmiina, joten sivujen alustaksi valittiin Yrityspalvelujärjestelmä. Mukaan lisättiin slideshow, joka pyörii sivuston vasemmassa laidassa. Lisäksi yrityksen esitteet voi ladata suoraan sivun laidasta, olipa käyttökieli mikä tahansa.

Kuvagalleriassa on esitelty yrityksen tuotteita. Sivustolla on kerrottu laajasti yrityksen konekannasta, valmistuksesta ja tavoista toimia. Kielituen avulla sivut toimivat molempien kotimaisten lisäksi myös englanniksi ja venäjäksi.

Kysy rohkeasti lisää nettisivujen mahdollisuuksista NettiTiedosta!

Lisätietoja

Paakkilan Konepaja Oy
toimisto@paakkilankonepaja.fi
017 664 5511

NettiTieto Oy - NTG Finland
info(at)nettitieto.fi
020 742 1160