Rakentamisen ammattilainen avasi sivunsa

03.05.2012

Rakennus Askar Oy tekee rakennusalan töitä Oulun seudulla. Yrityksen palveluihin kuuluu kaikkea ”avaimet käteen ” -periaatteella tehdyistä taloista pienempiin remontteihin.  Myös vanhojen rakennusten peruskorjaukset ja hirsirakentaminen kuuluvat yrityksen palveluvalikoimaan. Rakennus Askar Oy tekee myös keittiö- ja muita kodinkalusteita.

Sivusto on toteutettu käyttämällä Yrityspalvelujärjestelmää. Se on helppokäyttöinen editori, mikä mahdollistaa sivujen nopean ja vaivattoman ylläpidon ja muokkauksen. NettiTiedolla on tarjolla myös sivuihin liitettäviä lisämoduuleja. Tällainen moduuli on esimerkiksi kuvagalleria. Rakennus Askar Oy:n sivuille liitettiin kuvia projekteista juuri kuvagallerian avulla.

Lisätietoja

Rakennus Askar Oy
info(at)rakennusaskar.fi
040 520 8430

NettiTieto Oy - NTG Finland
info(at)nettitieto.fi
020 742 1160