Lisätietoja Laitilanmäen luomumyymälästä netistä!

03.05.2012

Luonnonkauniilla paikalla Savon sydämessä sijaitseva Laitilanmäen luomutila tarjoilee kävijöilleen kahvit ja luomumyymälän tuotteita. Tilalla on luomukanoja sekä ylämaan karjaa, joita molempia voi ihailla kesäisin pihapiiristä käsin.

Oman tilat tuotteet jauhetaan omassa kivimyllyssä. Monenlaisia luomuherkkuja saakin tilan myymälästä.

Laitilanmäen luomutila valitsi nettisivujensa alustaksi Yrityspalvelujärjestelmän. NettiTiedolla toteutettiin yhden sivun paketti asiakkaan toiveiden mukaan. Sivujahan voi muuttaa ja kasvattaa sitä mukaa kun toiminta laajenee. Yrityspalvelujärjestelmän valikoimista löytyvät mm. kuvagalleria, verkkokauppa sekä vieraskirja, jotka kaikki voisivat tukea luomutilan markkinointia netistä käsin.

Lisätietoja

Laitilanmäen luomumyymälä/kahvio
posti@laitilanmaenluomutila.fi
040 556 6927

NettiTieto Oy - NTG Finland
info(at)nettitieto.fi
020 742 1160