Lasikumpu Ky:stä saa lasia sisustukseen ja rakentamiseen

02.05.2012

Yrityspalvelujärjestelmä on nettisivujen julkaisualusta, joka taipuu ja soveltuu millaisen yrityksen käyttöön tahansa. Sen avulla julkaistut sivut voivat olla joko suppeampia yhden sivun paketteja tai laajoja ja toiminnallisia, liiketoimintaa reilummin kasvattavia ja tukevia kokonaisuuksia.

Pohjois-karjalainen Lasikumpu valitsi uusien nettisivujensa toteuttajaksi NettiTiedon. Työ otettiin vastaan hyvillä mielin, ja uusi ulkoasu upotettiin paikoilleen Yrityspalvelujärjestelmään. Ulkoasusuunnittelussa huomioitiin asiakkaan toiveet ja toimiala, jonka haluttiin näkyvän layoutissa vahvasti heti alkumetreiltä lähtien.

Sivuston ylälaitaan sijoitettiin vaihtuvien kuvien sarja, slideshow. Kuvat vaihtuvat automaattisesti muutaman sekunnin välein. Toiminnon voi aktivoida kuvagalleria-lisämoduulin avulla.

Millaiset sivut sinun yrityksesi haluaa?

Lisätietoja

Lasikumpu Ky
lasikumpu@webinfo.fi
013 564 370

NettiTieto Oy - NTG Finland
info(at)nettitieto.fi
020 742 1160