Selvänä liikenteeseen, sehän on selvä

30.04.2012

Piirla on kotimainen turvalaiteasiantuntija, joka maahantuo, myy ja huoltaa Dignitan turvallisuustuotteita. Dignitan alkolukkoja voi hyödyntää lähes missä tahansa työkoneissa aina maansiirtokoneista busseihin tai veneisiin.

Tärkeän tuotteen kotisivut valmistuivat NettiTiedolla. Ulkoasu suunniteltiin tuoteilmeeseen sopivaksi ja sivuston ylälaitaan sijoitettiin pieni ja rauhallinen vaihtuva elementti – sivuston mainoslauseet vaihtuvat hiljalleen.

Alan uusimmat uutiset tulostuvat näkyviin sivuston vasempaan laitaan heti välilehtilinkkien alapuolelle.

Piirlan Oy:n yrittäjät pääsevät itse päivittämään ja hallinnoimaan sivujen sisältöä. Helppokäyttöinen hallintaliittymä on suomenkielinen. Tietokoneen peruskäyttötaidoilla pärjää erinomaisesti, eikä mitään ohjelmointitaitoja tarvita.

Kysy lisää nettisivuista ja niiden mahdollisuuksista NettiTiedolta!

Lisätietoja

Piirla Oy
harri.salmi(at)piirla.fi
017 283 1595

NettiTieto Oy - NTG Finland
info(at)nettitieto.fi
020 742 1160