Röh, muu ja bääää!

30.04.2012

Maataloustarvikkeiden myyntiin erikoistunut Agripalvelu Antti Kangas Oy:n tuotteet on suunnattu erityisesti kotieläintiloille. Luotettava ja ennakkoluuloton toimittaja toimii koko Suomen alueella.

NettiTiedon Mainostoimistopalvelut suunnitteli ja toteutti sivujen ulkoasun. Tavallisimmat kotieläimet laiduntavat sulassa sovussa sivun ylälaidassa tilallisen ajellessa heinäpaalien keskellä. Kepeä kuva on samaan aikaan raikas kuin myös vakuuttava. Apuja  pitkiinkin tuoteluetteloihin saatiin värien käytöllä.

Näyttävän ja räätälöidyn sivun hallinta on yhtä helppoa kuin valmiin layoutin käytössä. Hallintaliittymä on suomenkielinen, ja eri välilehdet löytyvät hallinnasta yhdestä näkymästä. Koska pohjana käytetty Yrityspalvelujärjestelmä taipuu monenlaisiin tarpeisiin, voi sivujen toimintoja lisätä koska tahansa. Lisämoduuleista löytyvät mm. kielituki, vieraskirja ja verkkokauppa.

Lisätietoja

Agripalvelu Antti Kangas Oy
email: posti@agripalvelu.com
040 5374 346

NettiTieto Oy - NTG Finland
info(at)nettitieto.fi
020 742 1160