Raitatrans Oy:n nettiin kuljetti NettiTieto Oy

27.04.2012

Sivusta tehtiin yksilöllinen räätälöidyn ulkoasun avulla. Pohja suunniteltiin asiakkaan toiveiden perusteella.  Yritys hankki myös käyntikortit NettiTiedon kautta. Käyntikortit on suunniteltu Mainostoimistopalveluissa. NettiTieto huolehti myös korttien painatuksesta.

Yritys on perustettu vuonna 2011. Raitatrans on kuljetusalan yritys, joka keskittyy kappaletavaran sekä paperi- ja selluteollisuuden tuotteiden kuljetukseen. Yrityksen kotipaikkakunta on Varkaus.

Varkautelainen yritys voi jatkossa päivittää nettisivujensa tietoja koska tahansa, sillä niiden pohjana käytetty Yrityspalvelujärjestelmä on helppokäyttöinen. Ominaisuuksilla saa sivuille lisäpotkua: Esim. kuvagalleria, intranet, kielituki tai verkkokauppa tuovat perussivustolle toimintaa ja näyttävyyttä.

Lisätietoja

Raitatrans Oy
040 512 7340

NettiTieto Oy - NTG Finland
info(at)nettitieto.fi
020 742 1160