Kahvila-galleria Kissanpöydän herkkujen äärellä voi nauttia taiteesta. Sivut valmistuivat Yrityspalvelujärjestelmän avulla.

27.04.2012

Hauhon keskustassa toimiva Kissanpöytä yhdisti kahvilan ja gallerian. Tila soveltuu hyvin myös juhlapaikaksi tai kokousten järjestämiseen.

Sivujen ulkoasu suunniteltiin asiakkaan toiveiden pohjalta. Tunnelmallisuutta ja laadukkuutta haettiin taustan tekstuurista ja sivujen värityksestä. Väljyys tuo sivustolla avaruutta, eivätkä elementit vähennä toistensa painoarvoa.

Yrityspalvelujärjestelmä mahdollistaa yksilöllisten www-ilmeiden käytön. Lay-out suunnitellaan aina asiakaskohtaisesti, ja heidän toiveidensa pohjalta. Sivujen suomenkielinen hallintaliittymä pysyy simppelinä ja helppokäyttöisenä, vaikka sivustolla olisikin käytössä lisämoduuleja. Perussivuston lisäksi kun sivuille voidaan lisätä vaikkapa verkkokauppa-, kuvagalleria- tai uutismoduuli. Vaihtoehtoja löytyy.

Istahda Kissanpöytään tästä
 

Lisätietoja

Kissanpöytä Oy
info(at)kissanpoyta.fi
050 592 2595

NettiTieto Oy - NTG Finland
info(at)nettitieto.fi
020 742 1160