Kuljetusliike Sevon Oy:n löytää sekä Vantaalta että netistä.

26.04.2012

Kuljetusliike Sevon Oy on kuljetus- ja maanrakennusliike, joka on erikoistunut kunnallistekniikan ja pientalorakentamisen tarpeisiin.  Uusimpina palveluina mukaan on tullut vedenmyynti kotitalouksille ja kappaletavarakuljetukset rakennusliikkeille ja yksityisille.

Yrityksellä on tällä hetkellä käytössään yhden sivun paketti. Se on tehokas tapa saada yritys näkymään myös netissä. Yrityspalvelujärjestelmän kautta sivuja on yksinkertaista päivittää. Sivuille on lisätty yrityksen toimintaan liittyviä kuvia. Niitä voi muokata hieman YPJ:ssä ennen sivuille lisäämistä. Kuvia voi jatkossa lisätä sivuille enemmänkin lisäpalveluna ostettavan kuvagallerian kautta.

Lisätietoja

Kuljetusliike Sevon Oy
toivosevon(at)kolumbus.fi
0400 454 910

NettiTieto Oy - NTG Finland
info(at)nettitieto.fi
020 742 1160