Kanteleiden maailma avattiin nettiin

20.04.2012

Kanteleet.fi –osoitteessa toimii kerho, jonka jäsenet edistävät vanhojen kanteleiden käyttöä ja tekevät niitä tunnetuksi. Sivuilta löytyy esimerkiksi kanteleen huolto-opas ja esittelyt kanteleista jotka ovat kerholaisten käytössä.

Sivustolla on käytössä useita lisämoduuleita. Liittymiskaavake on toteutettu lomakegeneraattorin avulla. Kysymykset siihen on koottu kerholaisten toiveiden mukaan. Kuvagalleria ja slideshow esittelevät erilaisia soittimia, joita kerholla on omistuksessaan. Sivuilla on myös keskustelufoorumi, mihin voi jättää viestin eri keskustelualueille ja tapahtumakalenteriin kerholaiset voivat päivittää ajankohtaisia tapahtumiaan. Vaikka käytössä on monta moduulia, sivujen hallinta on suunniteltu käyttäjäystävälliseksi ja helppokäyttöiseksi. Yrityspalvelujärjestelmän avulla julkaisujen sivujen hallinta sujuu perustekstinkäsittelytaitojen avulla keneltä tahansa.

Lisätietoja

Voitto Isosaari 
nostalgiset(at)kanteleet.fi
0400 865 332

NettiTieto Oy - NTG Finland
info(at)nettitieto.fi
020 742 1160