Tanssikengät, tossut, talvipopot, these shoes are made for walking…?

18.04.2012

Kenkäjokeri myy kenkiä tanssiin, kävelyyn, talveen.. Kaikkeen käyttöön. Laadukas valikoima niin kotimaisia kuin ulkolaisiakin kenkiä kiertää yrittäjä Joel Pajuniemen mukana Suomen tansseissa. Toiminta tukee erinomaisesti Kankaanpäässä sijaitsevan kivijalkaliikkeen toimintaa.

NettiTiedon Mainostoimistopalvelut suunnittelivat yrityksen nimestä inspiraationsa saaneen nettisivuston ulkoasun. Jokerimaisen vihreä on veikeä, mutta myös tyylikäs ratkaisu, jossa yhdistyvät nettisivut ja verkkokauppa.

Kaiken pohjana on Yrityspalvelujärjestelmä. Suomenkielinen hallintaliittymä ja runsas lisämoduulivalikoima takaavat, että sivut pysyvät ajan tasalla ja näyttävinä. Verkkokauppa on yksi Yrityspalvelujärjestelmän lisämoduuleista, ja soveltuu pienemmän verkkokaupan ylläpitämiseen erinomaisesti. Tilausten, tuotteiden ja toimitusten hallinta on keskitetty samaan paikkaan sivujen hallinnan kanssa, joten useasta eri paikasta ei tietoja tarvitse etsiä.

Tutustu Kenkäjokeriin tästä.

Lisätietoja

Tmi Joel Pajuniemi
joel.pajuniemi@kenkajokeri.fi  
050 389 1330

NettiTieto Oy - NTG Finland
info(at)nettitieto.fi
020 742 1160