PrimaMedicalin kotimaiset sairaanhoidon tuotteet tuotiin nettiin

16.04.2012

PrimaMedical valmistaa Primabon-kaasunjakelutuotteita lääketieteen tarkoitukseen.  Lisäksi yritys maahantuo joitakin sairaalalaitteita, huoltaa, asentaa ja purkaa niitä.

Yrityksellä on luotettava ja laadukas maine niin kotimaassa kuin ulkomailla. Nettisivuilta toivottiin hillittyä, mutta sairaalamaailmaan luontevasti assosioitavaa ulkoasua. Sininen, vihreä ja valkoinen valikoituivat sivuston pääväreiksi, ja niiden ympärille rakennettiin selkeä ja helppokäyttöinen sivusto. Ylimääräisiä vilkkuvia ja välkkyviä elementtejä vältettiin.

Yrityspalvelujärjestelmä soveltuu mille tahansa yritykselle. Sivuston ulkoasun voi valita yli sadan valmiin pohjan joukosta, tai pyytää apuun NettiTiedon Mainostoimistopalvelut, joka suunnittelee yritysilmettä myöten kaiken tarvittavan.

Sivujen päivitystyökalu on suomenkielinen ja sitä on helppo käyttää. Asiakkaitamme palvelee myös kotimainen HelpDesk-tuki.

Lisätietoja

PrimaMedical Oy
info@primamedical.fi
050 343 4008

NettiTieto Oy - NTG Finland
info(at)nettitieto.fi
020 742 1160