Nurmeksen Sammutinhuollon kotisivut avattiin

13.04.2012

Nurmeksen Sammutinhuolto Oy huoltaa ja tarkistaa käsisammuttimia sekä myy alkusammutuskalustoa. Saatavilla on myös esimerkiksi palovaroittimia ja varoitus- ja opastekilpiä.

Nurmeksen Sammutinhuollon sivut toteutettiin Yrityspalvelujärjestelmän avulla. Järjestelmä on helppokäyttöinen, joten sivujen muokkaaminen ja päivittäminen on jatkossa asiakkaalle hyvin helppoa. Nyt avatuille sivuille voi lisätä tekstiä tai kuvia oman harkintansa mukaan. Sivujen ilme on graafikon suunnittelema, joten se tuo sivuille yksilöllisyyttä ja persoonallisuutta. Väriksi valikoitunut punainen liittyy läheisesti toimialaan, ja on lisäksi tehokas huomion herättäjä!

Lisätietoja

Nurmeksen Sammutinhuolto
posti(at)nsh.fi
0500 929 065

NettiTieto Oy - NTG Finland
info(at)nettitieto.fi
020 742 1160