Convatec Oy maahantuo terveydenhuollon ratkaisuja. Nettinäkyvyydellä tuotemyyntiin ja -tietouteen saa hyvää taustatukea

12.04.2012

Korkealaatuisiin terveydenhuollon ratkaisuihin erikoistunut Convatec Oy hankki NettiTiedolta defibrillaattoreihin erikoistuneen sivuston. Nettisivujen ulkoasu suunniteltiin asiakkaan toiveiden pohjalta laitteiston värimaailmaan sopivaksi. Etusivuille lisättiin näyttävä lisänavigointi: Defibrillaattorin nappeja painamalla voi sivustolla liikkua välilehdeltä toiselle.

Sivustolta löytyy kattavasti tietoa Zoll AED Plus -defibrillaattorista ja sen lisävarusteista. Laitteistoon voi tutustua, ja tarvittaessa tehdä myös tilauksen sivujen kautta.

Koska nettisivut toteutettiin Yrityspalvelujärjestelmän avulla, pääsevät maahantuojat päivittämään sivujaan koska tahansa itse. Suomenkieliseen hallintaliittymään pääsee kirjautumaan omilla yrityskohtaisilla tunnuksilla, ja muokkaamaan sivuja silloin kuin se itselle sopii.

Videoiden, kuvien, linkkien, flashien ja lomakkeiden lisäys onnistuu sivujen hallinnan kautta. Lisämoduuleilla sivuille saa lisää potkua. Potkua saadaan myös liiketoimintaan esimerkiksi verkkokaupan tai rekrytointilomakkeen avulla.

Lisätietoja

Convatec Oy
mail.fi(at)convatec.com
020 7659 600

NettiTieto Oy - NTG Finland
info(at)nettitieto.fi
020 742 1160