Kiuruveden fysikaalinen hoitolaitos avasi uudet kotisivunsa

22.03.2012

Kiuruveden fysikaalinen hoitolaitos toivottaa uudet ja vanhat asiakkaansa tervetulleiksi myös nettisivujensa kautta. Sivuille on lisätty kuvia tiloista, henkilökunnasta ja palveluista, kuin myös kerrottu tarkemmin hoitolaitoksen erikoisosaamisesta.

Sivut rakennettiin ja julkaistiin NettiTiedon Yrityspalvelujärjestelmän avulla. Sivujen ulkoasu valittiin valmiiden pohjien joukosta. Yrityspalvelujärjestelmä on helppokäyttöinen ja hakukoneystävällinen nettisivualusta. Sivujen omistaja pääsee päivittämään tekstiä, kuvia, linkkejä, videoita ja flasheja aina kun se on ajankohtaista. Mitään koodaustaitoja ei tarvita, sillä hallintaliittymän käyttöön riittävät tietokoneen peruskäyttötaidot.

Myös sivuston ominaisuuksia voi kasvattaa tarpeiden mukaan. Valikoimasta löytyvät mm. kuvagalleria, uutiset, verkkokauppa ja tapahtumakalenteri.

Tutustu Yrityspalvelujärjestelmän mahdollisuuksiin tästä www.yrityspalvelujarjestelma.fi

Lisätietoja

Kiuruveden Fysikaalinen hoitolaitos
info(at)kiuruvedenfysikaalinenhoitolaitos.fi
017 753 335

NettiTieto Oy - NTG Finland
info(at)nettitieto.fi
020 742 1160