Sata-Pirkan Rakennuspalvelu Oy avasi nettisivunsa Yrityspalvelujärjestelmän avulla

19.03.2012

Sata-Pirkan Rakennuspalvelu Oy rakentaa.  Yrityksen ammattitaitoisissa käsissä valmistuvat asuinrakennukset, maatilarakennukset, viljankäsittelylaitokset, siilot jne. Myös teräsrakenteiden valmistus ja asennus kuuluvat sen palveluihin.

Rakentajien ammattilaiset voivat keskittyä omaan ydintoimintaansa, ja sivut markkinoivat yrityksen palveluita kuin itsestään. Mikäli palveluissa tai vaikkapa yhteystiedoissa tapahtuu muutoksia, pääsevät yrittäjät sivujen hallintaan ja tekemään muutoksia sivuille itse. Hallintaliittymän käyttöön ei nimittäin tarvita mitään ohjelmointitaitoja, vaan helppokäyttöinen sivueditor on suomenkielinen ja valmiilla pikatoiminnoilla varustettu.

Kysy lisää nettisivuista meiltä!

Lisätietoja

Sata-Pirkan Rakennuspalvelu Oy
040-505 3038

NettiTieto Oy - NTG Finland
info(at)nettitieto.fi
020 742 1160