MYYMÄLÄ 2012 -messuilla riitti kuhinaa

19.03.2012

NettiTieto oli mukana yleisöennätyksen tehneillä MYYMÄLÄ 2012-messuilla Helsingin Messukeskuksessa. Tapahtumassa vieraili kahden päivän aikana 5514 kaupan alan ammattilaista, joka on lähes puolet enemmän edellisvuoteen verrattuna.

Messuilla olivat esillä kaupan ratkaisut, verkkopalvelut ja visuaalinen markkinointi. NettiTieto keskittyi messuilla verkkokauppa-alustan ja Kassajärjestelmän esittelyyn.

- MYYMÄLÄ 2012 yllätti aktiivisuudellaan. Mukana oli asiantuntijoita ja alan ammattilaisia ja saimme paljon positiivista huomioita. Erityisesti Kassajärjestelmä kiinnosti kävijöitä niin edullisuutensa kuin myös toiminnallisuutensa puolesta, kiteyttää myyntijohtaja Tero Niemi.

Tuote-esittelyn lisäksi NettiTiedon osastolla jaettiin tuoreinta asiakaslehteä.

Lisätietoja

NettiTieto Oy - NTG Finland
info(at)nettitieto.fi
020 742 1160