NettiTieto on mukana Myymälä 2012 -messuilla

08.03.2012

Myymälä 2012 on kaupan alan oma ammattitapahtuma, jossa esillä ovat niin kansainväliset uutuuden kuin innovatiiviset myymäläratkaisut. Messuilta löytää inspiraatiota, tarjouksia, design-tuotteita, turvaratkaisuja..  Kaikkea mitä kaupan alalla tarvitaan.

NettiTiedon osastolta 5D33 saa tietoa ja vinkkejä yritysmainontaan, nettisivuihin, verkkokauppaan ja varausjärjestelmiin liittyen. Jo tutuksi tullut messutyttömme jakaa asiakaslehteämme, josta löytyy uusimmat tuotekuulumisemme painetussa muodossa.

Kassaratkaisu messuosaston kärkipaikalla

Messujen päätuotteeksi on nostettu Kassaratkaisu. Kassaratkaisu yhdistää verkkokaupan ja myymälän myynnit samaan kassaan. Hyödylliselle Kassaratkaisulle on riittänyt kysyntää sitä mukaa, kun verkkokaupanteko yleistyy.

Tutustu Kassaratkaisuun tästä

Katso messusivumme tästä


Kuvassa messutyttö Myymälä 2011-messuilla


Lisätietoja

NettiTieto Oy - NTG Finland
info(at)nettitieto.fi
020 742 1160