Ajotie Jarkko Ojajärvi Oy:n tie kulki NettiTiedon kautta

07.03.2012

Tuusulalainen kuljetusliike Ajotie Jarkko Ojajärvi Oy sai NettiTiedolta uudet kotisivut. Ulkoasusuunnittelussa hyödynnettiin yrityksen olemassa ollutta logoa, asiakkaan omia kuvia sekä yrittäjien omia ideoita ja toiveita halutusta värityksestä ja tunnelmasta.

Sivuilla esitellään kuljetuskalustoa kuvin, ohjataan käymään yrityksen Facebook-sivuilla sekä tietenkin kerrotaan, mistä yrityksen avainhenkilöt tavoittaa.

Toimintaan katsomatta, Yrityspalvelujärjestelmä on erinomainen julkaisualusta nettisivuille. Kun peruspohja on valmistettu NettiTiedossa, on sivujen ulkoasu ja rakenne heti jämptisti järjestyksessä, ja päivityksiä voi tehdä sivuille itse.

Tutustu Yrityspalvelujärjestelmän monipuolisiin vaihtoehtoihin osoitteessa www.yrityspalvelujarjestelma.fi

Lisätietoja

Ajotie Jarkko Ojajärvi Oy
jarkko.ojajarvi(at)ajotie.fi
050 310 7000

NettiTieto Oy - NTG Finland
info(at)nettitieto.fi
020 742 1160