Mitantarkka JM Pointti Ay

06.03.2012

JM Pointti Ay valitsi kotisivujensa alustaksi NettiTiedon Yrityspalvelujärjestelmän. Käytännössä se tarkoittaa, että sivuja pääsee muuttamaan koska tahansa itse suomenkielisen ja helppokäyttöisen sivueditorin avulla. Lisäksi sivustolle voidaan lisätä vaikkapa flasheja, YouTube-videoita ilman mitään ohjelmointitaitoja.

Sivuston ominaisuuksia voi kasvattaa lisämoduulien avulla. Valikoimasta löytyy myös liiketoimintaa kasvattavia mahdollisuuksia, kuten verkkokauppa, Intranet ja kuvagalleria.  Myös lomakegeneraattori, uutiset sekä tapahtumakalenteri ovat suosittuja lisäominaisuuksia.

JM Pointti Ay on erikoistunut mittauspalveluiden tuottamiseen. Sen asiakkaita ovat pääasiassa suunnittelutoimistot ja rakennusliikkeet.  Lisäksi yritys tarjoaa tekstiilisuunnittelua.

Lisätietoja

JM Pointti Ay
0440 751 3118
info@jmpointti.fi

NettiTieto Oy - NTG Finland
info(at)nettitieto.fi
020 742 1160