Sivustonsa uudisti myös HMK-Kaivin Oy

24.02.2012

Kauhallisen verran parempi kaivuupalvelu HMK-Kaivin Oy valitsi nettisivujensa toimittajaksi NettiTiedon. Sivujen pohjaksi valittiin Yrityspalvelujärjestelmä, ja sen valmiista pohjista löytyi toimialaan sopiva ulkoasu. Sivustolle lisättiin logo, yhteystiedot sekä tarjouspyyntölomake – vain sen verran asiaa, jotka yrittäjä katsoi riittäväksi. Usein ytimekkyys onkin eduksi, sillä sivuilta etsitään tavallisimmin yhteystietoja ja lyhyttä kuvausta siitä, kuka tarjoaa, mitä ja missä.

Yrityspalvelujärjestelmä soveltuu hyvin yrityksille, yhteisöille, seuroille tai yksityishenkilöille, sillä sen avulla julkaistujen sivujen päivittämiseen ei tarvita mitään ohjelmointitaitoja. Helppokäyttöinen hallintaliittymä löytyy netistä, ja omien sivujen hallintaan pääsee kirjautumaan omilla tunnuksilla. Sivut pysyvät ajan tasalla ja niitä voi käyttää mainonnan apuvälineenä tehokkaasti.

Ota yhteyttä myyntitiimiimme ja kysy lisää!

Lisätietoja

HMK-Kaivin Oy
harri.kakela(at)luukku.com
040 548 8321

NettiTieto Oy - NTG Finland
info(at)nettitieto.fi
020 742 1160