Pääkaupunkiseudulla siivouspalveluita tarjoaa Kairen Kiinteistöpalvelu Oy

23.02.2012

Kairen Kiinteistöpalvelu Oy:n päätoimialaa ovat sopimussiivoukset toimisto- ja liiketiloihin. Lisäksi yritys tekee pieniä remonttitöitä.

Nettisivuille yritys lisäsi tietoa palveluista, yhteystiedot sekä yhteydenottolomakkeen. Sivujen ulkoasu löytyi Yrityspalvelujärjestelmän valmiista sivupohjavalikoimasta. Mikäli yrittäjät haluavat, voivat he lisätä sivuston toiminnallisuutta lisämoduulien avulla. Valikoimasta löytyvät mm. Intranet, uutiset, kuvagalleria ja verkkokauppa.

Jokaiseen Yrityspalvelujärjestelmä-nettisivupakettiin sisältyy automaattisesti myös yksi omaan www-osoitteeseen sopiva sähköposti. Sähköposteja saa toki useammankin, jolloin esim. koko henkilöstölle voidaan tarjota yritysnimen mukainen sähköposti.

Kysy lisää mahdollisuuksista!

Lisätietoja

Kairen kiinteistöpalvelu Oy
info(at)kairenkp.fi
0440 92 2828

NettiTieto Oy - NTG Finland
info(at)nettitieto.fi
020 742 1160