Kippoja, kuppeja, heppoja. Nuttuja, mekkoja, laukkuja. Niistä on PiaMariannen sivut tehty.

23.02.2012

Pia Vuorisen ja Marianne Mattilain yhteistyöstä syntynyt piamarianne-sivusto esittelee ja myy taiteilijoiden tuotteita. Yrityspalvelujärjestelmän avulla toteutetulta sivustolta löytyy keramiikkaa, neuleita, asusteita ja maalauksia.

Sivuston ulkoasu valittiin valmiista sivupohjista. Tarvittaessa myös se voidaan suunnitella ja toteuttaa joko taitelijoiden omien mallien tai NettiTiedon Mainostoimistolaisten toimesta.

Koska sivuston pohjana on Yrityspalvelujärjestelmä, pääsevät tekijät itse hallinnoimaan sivujen ja verkkokaupan sisältöä koska tahansa. Helppokäyttöinen hallintaliittymä on suomenkielinen, ja tarvittaessa tukea saa NettiTiedon HelpDeskistä.

Yrityspalvelujärjestelmään liitetty verkkokauppa on NTG Verkkokauppaa suppeampi vaihtoehto, ja soveltuu erinomaisesti esim. verkkokauppaa aloitteleville toimijoille, joilla tuotesorttimenttejä ei vielä ole kovin runsaasti. Tutustu Yrityspalvelujärjestelmän mahdollisuuksiin tästä

Yrityspalvelujärjestelmän verkkokauppaan on mahdollista kytkeä myös Maksuturvan verkkomaksupainikkeet.  Lue lisää tästä.  Laajemmassa NTG Verkkokaupassa verkkomaksut hoituvat Suomen Verkkomaksujen kautta.

Verkkokauppiaaksi? Lue lisää tästä

Lisätietoja

Tmi Pia Vuorinen
myynti(at)piamarianne.fi
050 355 1979

NettiTieto Oy - NTG Finland
info(at)nettitieto.fi
020 742 1160